MASSAGE KEUZES

Massage keuzes

Ontspanningsmassage


Heb je behoefte aan ontspanning, meer energie, stilte en rust in je hoofd en lijf? Laat je meevoeren in mijn ontspanningsmassage. Je hoeft even helemaal niets. Het is alleen maar JIJ.


Ik start de massage met zachte/stille aanraking en begin vervolgens met de massage van je rug, schouders en nek. Vervolgens zijn je armen en handen aan de beurt. Dan mag je je omdraaien en masseer ik je voeten en benen. Vervolgens zijn hoofd en decolleté aan de beurt. Tussendoor pas ik stille aanraking toe zodat je energie kan doorstromen.


Je voelt je na de massage energiek, herboren en ontspannen. Op de achtergrond (indien gewenst) hoor je een zacht muziekje en ik masseer met heerlijk ruikende massage olie.
Integrale massage


Voordat we beginnen met de integrale massage hebben we eerst een gesprek. Daarin wordt gevraagd wat je klachten en spanningen zijn, hoe lang heb je de klachten al, enz.


Integrale massage heeft als doel om je lichaam de ruimte te geven om op een natuurlijke wijze te helen. In de massage word je uitgenodigd spanningen en klachten in je lichaam te voelen en je bewust te worden van gevoelens en gedachten die daarin kunnen vast zitten.


Integraal betekent "in zijn geheel". Ik kijk niet alleen naar je klacht, maar ook naar wat jij te vertellen hebt uit je verleden. Alles wat je hebt meegemaakt in je leven kan zich vertalen in spanningen en klachten in je lichaam. Soms ga je zo zwaar gebukt onder iets dat je letterlijk rug- en schouderpijn hebt. Je draagt het allemaal mee in je lichaam. Door middel van mijn aanraking en de aandacht op dit spanningsgebied krijg jij er contact mee. Je ervaart door de spanning heen welke gevoelens en gedachten je lichaam vasthouden. Onderliggende gevoelens van boosheid, verdriet en pijn kun je dan toelaten en een plek geven. Je kan zo je opgebouwde spanning loslaten en op een natuurlijke manier je lichaam herstellen.


Je krijgt inzichten en wordt je bewust van wat er speelt in je leven.
Healing


Wat is een healing?


Healing klinkt zweverig maar is het niet. Het is niets anders dan het reguleren van energie. Je gevoelsleven is energie. Dus het gaat over jouw gevoel en over het ruimte maken voor wie JIJ werkelijk bent. Een healing kan rust en ruimte creëren in je leven. Daar is niks zweverigs aan toch?


Hoe werkt het ontvangen van een healing?


Je kunt me aangeven waar je een healing op wilt hebben of wat je dwars zit. Maar dat hoeft niet. Ik kijk vervolgens wat er bij jou leeft en waar nodig ruim ik energetische blokkades op. Je zit tegenover mij (gewoon met je kleren aan) en je hebt je ogen open of dicht. Ik vraag je naar je voornaam en (meisjes)achternaam. Dan maak ik contact met jouw energie. Ik voel waar jouw blokkades zitten en maak ruimte daar waar nodig is. Na de sessie koppel ik terug wat ik tegenkwam en waar ik ruimte voor je heb gemaakt.Wat heb je aan een healing?

Wat je na de sessie zult ervaren is rust en ruimte. Je kunt opeens uit je verleden iets herinneren, Het kan ook zijn dat je flink gaat dromen, waardoor je je losgemaakte emoties kunt gaan verwerken. Alles mag er zijn zonder oordeel. Jij mag volledig zijn wie JIJ bent. Want je bent goed zoals je bent. En dat wil ik je graag laten ervaren.


Voor Wie?

Massage is bedoeld voor mensen die de volgende klachten ondervinden:

 

  • Lichamelijke klachten; nek-, rug-, schouderklachten, hoofdpijn, migraine
  • Stress-vermoeidheid;
  • Onbalans; depressie, traumaverwerking, burn-out
  • Spanningen; die niet los gelaten kunnen worden
  • Niet lekker; in je “vel” zitten


Ook wanneer deze klachten niet aanwezig zijn en je lekker in je vel zit, is massage zeer aan te bevelen.