MASSAGE KEUZES

Massage keuzes


Ontspanningsmassage


Verlang je naar ontspanning in je lijf? Weet je van jezelf dat je graag alles onder controle wilt houden? Laat je dan meevoeren in deze ontspanningsmassage.

Je hoeft even helemaal niets. Je hele lichaam word gemasseerd, zowel je voorkant als achterkant (behalve je genitaliƫn). Je mag gaan genieten van de zachte en warme aanraking van mijn handen.


Door de massage zal je zenuwstelstel tot rust komen. Beter slapen, minder pijntjes, meer in balans, meer energie, stressbestendiger zijn enz.....dit zijn allemaal voordelen die bij de massage komen kijken. Je lijf krijgt een soort van reset.


Op de achtergrond hoor je een zacht muziekje en ik masseer met heerlijk ruikende massage olie. De geur mag je zelf kiezen. Lavendel, sinaasappel, citroen, pepermunt of rozen.Hoofd massage


Heb je vaak hoofdpijn, een drukkend gevoel rondom je schedel, of heb je veel gedachtes waardoor je continue een "vol" hoofd ervaart? Dan is deze fijne hoofd massage precies voor jou bedoelt. Hoe fijn zou het zijn om stilte en rust in je hoofd te gaan ervaren?

Door verschillende drukpunten op je hoofd aan te raken en te masseren gaat je hoofd (de druk wat het ervaart) loslaten. In deze massage worden ook je schouders en nek gemasseerd.
Klachtgerichte massage


Zeurende schouderpijn, gevoel van uitputting, pijnlijke bovenarmen, benen die zwaar aanvoelen, handen die verkrampen, hartkloppingen, voeten die branden, ademhalings problemen enz. 

In deze massagesessie gaan we de aandacht richten op je klacht. Ik zal er veel aandacht aan geven om vervolgens je hele lichaam mee te nemen in ontspanning. Jongeren massage (12 tot 21 jaar)


Merk je dat je chaotisch bent en helemaal overprikkelt? Dat je geen "normaal" gesprek meer kunt voeren omdat alles maar dan ook alles teveel is geworden?

Concentreren op school gaat ook niet meer zo goed. Je hoofd voelt vol en druk aan? Het enige wat je wil is rust en ontspanning. Even lekker niks doen.

Ga dan voor deze jongeren massage!


Na de massage zal je merken dat er rust in je hoofd is ontstaan, en een heerlijk ontspannen lichaam waardoor er als vanzelf meer positieve energie ontstaat.


Je mag je kleding gewoon aanhouden, je hoofd, nek en schouders zal ik gaan masseren. 


Tip: wanneer je mee komt als ouder neem dan voor jezelf een boek mee of geniet heerlijk van de muziek die op de achtergrond aanwezig is.

Transgender


Als moeder van een transgender kind begeleid ik ouders die "vast" lopen of vragen hebben omtrent zijn of haar transitie.

Hoe verwerk JIJ als ouder de geslachtsverandering? Hoe ga je om met je omgeving, met de eventuele oordelen. Hoe ga je om met de nieuwe situatie enz. Wat doet het allemaal met jouw gevoel....

Samen stemmen we af wat JIJ op dat moment nodig hebt. Is dat een gesprek of een massage of een combinatie van beide. 

Ook is het mogelijk om eventueel samen met je (transgender) kind een afspraak te maken. 


Ben je zelf in transitie en heb je behoefte aan een gesprek of een heerlijke massage? Aarzel niet, je mag me alle vragen stellen die je hebt.